Кулинарна матура в Hell’s Kitchen. Кого скъса шеф Ангелов

Анелия, Мариела, Андреа и Калоян продължават да се борят за куртките си

Кулинарна матура в Hell’s Kitchen. Кого скъса шеф Ангелов | StandartNews.com

В събота вечер в Hell’s Kitchen България се състоя зрелостният изпит, в който всеки от Оранжевите трябваше да покаже качества на професионален готвач. Кулинарната матура беше в два етапа, като в първия отличниците върнаха куртките си, а във втория – двойкаджиите отидоха на директни елиминации и най-слабият от тях – Деница си тръгна направо към вкъщи.

Първата задача за Оранжевите беше кулинарно есе на свободна тема, в което всеки трябваше да имплементира частица от себе си, като покаже на какво е способен. Единият и другият отбор с оранжеви престилки трябваше да оценяват сами представянето на своите съотборници и да стигнат до взаимно решение за трите най-добри кулинарни съчинения, които да представят на шефа. Жените подцениха Валентина и тя не участва в уравнението, което гарантира победата на Денислав. Отличникът от мъжете, който също отвоюва обратно куртката си беше Артур. Наградата за тях включваше еднократни карти за спасение от наказание, с които имат право да се разменят с някой противник. Двамата победители трябваше да посочат най-слабите три чинии за отборите си - Калоян, Мартин и Андреа бяха избрани от Артур, а Денислав реши да прикрие грешките на жена си зад Деница, Анелия и Мариела.

Във втория модул взеха участие само шестимата готвачи с оранжеви престилки, тъй като останалите автоматично върнаха куртките си. Изключително изтощителната борба за оцеляване в кухнята на Ада приключи с отстраняването на Деница, а Мартин се върна в отбора на Сините. Анелия, Мариела, Андреа и Калоян предстои да докажат на шеф Ангелов, че заслужават мястото си в ожесточеното кулинарно състезание.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай