Къци с прогноза за вота: Усещам голяма апатия

По думите му първия тур се е отличил с "нелепи" кандидати

Къци с прогноза за вота: Усещам голяма апатия | StandartNews.com

"34% от избирателите ще гласуват на балотажа. Това е максимално оптимистичният вариант. С годините съм изградил математическа прогноза в себе си - да усещам настроението на хората. Имам интуиция и усетих апатия към тези избори. Сега усещам още по-голяма апатия". Това заяви за "Събуди се" Къци Вапцаров.

По думите му първият тур се е отличил с "нелепи'' кандидати. "Според мен трябва да се увеличи бариерата, защото 2500 гласа и аз мога да ги събера, вероятно за три дни. Трябва да се вдигне прага на 50 000 подписа", призова шоуменът. По думите му президентът трябва да бъде харизматична личност и да е красив. "Ален Делон е идеална кандидатура", пошегува се Вапцаров.

Водещият Цветомир Иванов смята, че хората се умориха от избори и започнаха да не вярват. Той прикани българите все пак да проявят оптимизъм и да гласуват. По темата с изядената разписка за гласуване от вота миналата неделя Иванов шеговито заяви, че вероятно жената е била веган.

"Продължавам да съм оптимист и да вярвам, че нещата ще се случат, както трябва. Мисля, че ако ние направим една малка крачка, можем да променим всичко. Зависи от нас", сподели водещият.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай