Кристиян е звездата в отбора на "Стандарт"

Кристиян е звездата в отбора на "Стандарт" | StandartNews.com

Втората рожба на семейство Илкови се появи ден след визитата на големия Роналдо у нас

Кристиян Илков, втора рожба на колегите ни Виктория, директор "Реклама", и Цветан, редактор в международния отдел, проплака на бял свят в четвъртък вечер, ден след визитата на големия ас Роналдо, с когото се падат адаши. И тъй като татко му дълги години следеше международните мачове, последваха закачки, че малкият юнак като нищо може да е следващата звезда на световната футболна сцена. Но според календара, дребосъкът може да избира таланти, колкото си ще - на този ден са родени великолепният британски певец Стинг, философът политик Махатма Ганди, комикът Граучо Маркс, че даже и един крал - Ричард III.

Най-щастлива от новото попълнение в семейството, разбира се, е каката Магдалена. Днес тя почерпи II "б" клас на 22-ро СОУ и цял ден получаваше поздравления. Маги обещала на мама и татко, че ще помага много, но била категорична, че памперси няма да сменя.

Кристиян се роди под вещите грижи на Феята на бебетата - доктор Здравка Богословова. И то със перфектни размери - 3,550 кг и 51 см. Това е пето дете от "Стандарт", което се появява с помощта на д-р Богословова. Родителите благодарят и на целия екип на болница "Вита" - д-р Илиева, д-р Генов, д-р Гергинова, акушерките Мария Братова и Цвети Алексиева, както и на санитарката Светла.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай