Събота,

Криско каза какво би направил като политик

От: Агенция Стандарт -
629
Криско каза какво би направил като политик
A
A
A

Как се печели доверието на хората чрез музика? За какво гласуват звездите и как се оформя мнението на младите? В студиото на "Събуди се" говори рапърът Криско.

За него рап музиката винаги е била обвързана със социален елемент, затова не е учуден от решението на Ицо Хазарта да влезе в политиката. "Не съм изненадан, че Ицо предприе този ход, подкрепям го. За мен обаче е твърде рано да се каже", коментира Криско. И подчерта, че ако беше политик, би направил промени в образователната система.

Той разкри, че следи отблизо политическия живот в България. "Смятам, че когато човек гласува, има право да се изкаже и да сподели мнението си. Има достатъчно голям избор, важно е да сме активни. Аз лично ще гласувам", сподели музикантът.

За новия си проект, част от саундтрака на "Южен вятър 2", споделя, че нещата са навързани, защото от доста време пее в Македония. "Преди 2 години имахме общ концерт с македонски и сръбски изпълнители. Там се запознахме с Цоби. След това обменихме идеи и започнахме да правим песен", разказа той. 

По думите му мнозина сръбски артисти са били вдъхновени от негови парчета. "Смесвал съм всякакви жанрове, за момента съм се оставил сам да се изненадам", заяви Криско.


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com