Край: Кадиев изтри Таня от живота си

Актьорът е махнал всички снимки с майката на дъщеря си от социалните мрежи

Край: Кадиев изтри Таня от живота си | StandartNews.com

Сашо Кадиев е изтрил половинката си Таня Тончева от живота си. Синът на Катето Евро е премахнал всички снимки с красавицата в социалните мрежи, но и тя е сторила същото. Семейните проблеми на двойката не са от вчера, но доскоро те все пак поддържаха отношения и бяха запазили общите си фотоси.

Папараци на "Уикенд" на два пъти изловиха Кадиев с любовницата му, като двамата въобще не се криеха. Избраницата на Сашо е висока, млада и стройна дама, която живее в столичния квартал "Манастирски ливади".

Сашо и Таня изкараха 6 години заедно, но в крайна сметка водещият на "Преди обед" остави майката на единствената му дъщеря Катерина. Двамата никога не са имали брак, но живееха на семейни начала. Клюките ги разделиха още в началото на 2020-а, но и двамата отричаха.

Все още не е ясно каква е причината за раздялата, но най-вероятно актьорът просто е срещнал друга и се е влюбил. Явно Таня окончателно си е събрала багажа от дома им в Кокаляне. Двойката все пак се събра заедно за рождения ден на дъщеря си, която наскоро навърши 6 години.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай