Красавица от "Ергенът" проговори за Ицо Стоте манекенки

Чувствам се самотна и неудовлетворена от това, което се случва в моя свят, изповяда се Дениз Хайрула

Красавица от "Ергенът" проговори за Ицо Стоте манекенки | StandartNews.com

27-годишната красавица Дениз Хайрула е една от дамите, които се потопиха в романтичното приключение „Ергенът“. Пред камерата в първия епизод на риалитито тя се изповяда за най-голямата й любов. Оказа се, че това е емблематичният бохем Христо Сиреков, известен като Ицо Стоте манекенки, който си отиде от този свят през септември 2020 г. Дениз нито веднъж не спомена името му, но направи имоционална изповед на фона на снимките му и общите им кадри.

"Мъжът, който си представям до мен, е висок, умен, забавен, интересен. Да има какво да науча от него. Да обича да пътува, тъй като аз много обичам да пътувам. Да имаме общи интереси. Да е целеустремен, грижовен, добър. Не смятам, че искам прекалено много, защото знам, че всички тези неща съществуват. Вече съм срещала такъв мъж.

Преживях голямата любов с един прекрасен мъж, който бе доста по-възрастен от мен. Това беше най-хубавата връзка в живота ми и най-голямата ми любов. В него намерих всичко, което една жена търси в един мъж – любов, подкрепа, грижи. Той беше толкова интересен и забавен. Не бях с него за пари. Не искам да се оправдавам пред някого, аз си го знам за себе си. Връзката ни официално приключи заради друга жена или по-скоро жени, но останахме много добри приятели. Бяхме в прекрасни отношения до края", разказа Дениз, признавайки си, че друга манекенка и е отмъкнала любовта.

"В момента не съм щастлива. Чувствам се самотна и неудовлетворена от това, което се случва в моя свят. Искам да срещна принца и да се влюбя лудо", добави красавицата.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай