Кралско отмъщение! Принц Хари си изпати от червеното перо

Голямо забавление на коронацията

Кралско отмъщение! Принц Хари си изпати от червеното перо | StandartNews.com

След като наказа Мегън Маркъл да не присъства на церемонията, Бъкингам намери начин да си отмъсти и на пронц Хари за пренебрежителното му отношение към кралската институция. 

Всички очи бяха вперени в принц Хари, когато той пристигна в Уестминстърското абатство за коронацията на баща си Чарлз III тази сутрин. Въпреки това, трябваше доста да се потрудите, за да го видите, пише английският The Sun, цитиран от БЛИЦ.

Седнал на третия ред за гости, синът на краля беше нелепо скрит от огромно перо, стърчащо от шапката на леля му принцеса Ан. Голямото червено перо, което беше забучено на върха на церемониалната шапка, по перфектен начин скриваше лицето на Хари по време на службата.

И това не остана незабелязано от кралските фенове, които публикуваха снимката в Twitter, за да посочат неудобния момент.

Освен всичко друго, Хари и съпругата му Меган Маркъл, която отсъстваше от церемонията днес, претърпяха подобна съдба на погребението на кралицата, когато бяха закрити от свещ.

"Благодаря на принцеса Ан за толкова добре поставеното перо" - гласи един от коментарите във връзка със "скриването" на Хари.

Друг добави: "Перото на принцеса Ан е новата свещ!".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай