Кралски разходи: Колко профука Кейт за тоалети през 2021

Херцогинята се оказа спестовница

Кралски разходи: Колко профука Кейт за тоалети през 2021 | StandartNews.com

Британските медии изчислиха колко пари е похарчила Кейт Мидълтън за тоалети през изминалата година. Оказа се, че през 2021 г. облеклото на херцогинята на Кеймбридж е струвало малко над 55 хиляди евро. За някои сумата може да изглежда впечатляваща, но всъщност за кралска особа тя дори е скромна, твърди британската преса.

За сравнение - докато бе част от кралския двор, Меган Маркъл годишно е купувала дрехи, които са стрували на двореца над 1 млн. евро.

Кейт не само се е изявила като спестовница, но разходите й за дрехи са намалели почти наполовина в сравнение с 2020. По-миналата година херцогинята се е сдобила с тоалети за около 110 хиляди евро. Статистиката ясно показва, че съпругата на принц Уилям прави всичко възможно да спести кралския бюджет, намалявайки разходите си всяка година.

Един от най-скъпите тоалети на херцогинята на Кеймбридж беше "златната" рокля от дизайнера Джени Пакъм на стойност около 3500 евро. С нея Кейт дойде на премиерата на новия филм за Джеймс Бонд в Лондон.

През 2021 г. Кейт Мидълтън се появи на събития повече от няколко пъти в едни и същи тоалети. По този начин херцогинята искаше да покаже със своя пример важността на рационалното потребление на дрехите и вещите.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай