Кейт шокира! Как се появи на фестивал

Кралската особа в необичаен вид

Кейт шокира! Как се появи на фестивал | StandartNews.com

На фестивала "Хоутън в Норфолк улови  Кейт Мидълтън бе уловена от фен в изключително небрежен вид.

41-годишната принцеса на Уелс разголи раменете си, облечена в черен топ, докато разговаряше с приятели на снимката, която беше споделена от потребителя X @JazzWild_ във вторник и озаглавена: "Едно от момчетата щракна Кейт Мидълтън @houghton 🤣".

Стилът й се допълвал с чифт черни тесни дънки и бели маратонки със златни детайли.

Кралската особа носеше косата си спусната, като я прибра зад ушите си, за да покаже чифт златни обеци, които приличаха на обеците Sezane, които тя носеше в Аскот през юни.

Облеклото ѝ със противоречеше на обичайния й вид , на извънработни събития, напомняйки за стила, които Мидълтън имаше, преди да се омъжи за принц Уилям през 2011 г.

24-часовият музикален фестивал се отличава с много техно и хаус мелодии и макар да изглежда като необичайно излизане за принцесата, събитието се проведе на обширната територия на имението на приятелите ѝ Houghton Hall.

Според медиите Мидълтън е била на гости на дългогодишните си приятели Дейвид Чолмъндели и Роуз Ханбъри - жената, с която принц Уилям беше обвинен в афера преди няколко години.

"Кейт се колебаеше, но в крайна сметка се съгласи и присъства с голяма охрана", съобщава пресата.

Принцесата на Уелс, която се вижда да държи коктейл на снимката, също така е била забелязана да "поръчва пикантни маргарити и да яде аффогато" по време на партито, пише Vesti

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай