Коя мацка от "Ергенът" се оказа бивша на футболист от "Левски"

Благовеста Бонбонова е стара познайница на жълтата хроника

Коя мацка от "Ергенът" се оказа бивша на футболист от "Левски" | StandartNews.com

Една от претендентките в "Ергенът" Благовеста Бонбонова е стара познайница на жълтата хроника. Участничката, която единствена не сдържа сълзите си от вълнение в желанието да бетонира изявата си в шоуто, се пласира дълго време сред спортисти.

Преди да влезе в битката за сърцето на Виктор, тя е имала дългогодишна връзка с футболиста на "Левски" и казахстанския "Окжетпес" (Кокшетау) Пламен Димов. Любовната им идилия обаче приключила след осем години съжителство под един покрив. 

Кариерата на миловидното миньонче започва като танцьорка в нощните клубове, а после става известна след участие в конкурса "Мис Плеймейт". През 2011-а Бонбонова изгрява на корицата на българското издание на списание "Maxim". Напористата брюнетка се опита да пробие на страниците на немския "Плейбой" и дори бе избрана за момиче на месеца през март 2013.

Приписвани са й връзки и с бизнесмени, и политици, но сексапилната фурия не признава нищо за личния си живот. Единствено афишира връзката с футболиста, с който приключиха преди около две години. Затова и Благовеста, чиято фамилия е Цакова, но стана известна като Бонбонова, се впусна в новото предизвикателство да си търси мъж чрез риалити шоу. Това е и идеален вариант да се изрекламира като свободна жена, независимо дали ще завоюва победата в "Ергенът", пише Хотнюз. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай