Кой сватоса Гришо и Лолита?

Съсед на Григор има пръст в заварката

Кой сватоса Гришо и Лолита? | StandartNews.com

Кой сватоса Гришо и Лолита? Оказа се, че българската ракета № 1 и щерката на руския олигарх да се запознали благодарение на една от големите звезди в тениса в момента - световния номер три Даниил Медведев.

Именно Медведев представил влюбените днес гълъбчета един на друг. Димитров и Медведев често тренират заедно, когато са в Княжество Монако, където живеят. Те ползват кортовете в местния клуб. Именно там Гришо забелязал Лолита, а Даниил ги запознал, разкри HotArena.

Руснакът и съпругата му Дария също живеят в княжеството. Те са оказаха комшии на половинката на Гришо. Лолита и жената на Медведев са много добри приятелки. Също като Османова Даша е успешна тенисистка при девойките, но прекратява рано кариерата си. Даниил пък е едва на 22-годишен, когато се оженва за московчанката след US Open 2018.

Даниил Медведев и Даша

Благодарение на нейната подкрепа Медведев постигна куп успехи на корта и достигна до №2 в световната ранглиста.

Лолита толкова държи на Дария, че дори й прати букет чак от Америка за рождения ден й ден. Съпругата на Даниил се похвали с подаръка и написа: "Дори от Маями не ме забравяш".

След завръщането в Монако с Григор след турнирите от началото на годината Медведев и съпругата му върнаха жеста на Лолита. В дома й я очакваха цветя от тях, като поводът не стана ясен, писа "България Днес".

Руснакът е сред приятелите на Гришо в тура. Преди няколко месеца двамата останаха едновременно без книжки за известно време. Причината е, че бяха хванати да карат безразсъдно заедно с още няколко шофьори по пътя, който свързва академията на треньора Патрик Муратоглу край Ница и мястото, където живеят - Монте Карло. Тенисистите карали с между 160 и 180 км/ч при разрешени 110 км/ч в дадения участък. Първоначално полицаите не разпознаха известните спортисти, но идентичността им бързо бе установена.

В същото време стана ясно, че Лолита няма да бъде с Гришо на турнира в Мадрид. Това е първата надпревара тази година, в която той ще участва, а любимата му няма да е с него. "Няма да бъда с него в Мадрид, тъй като се нуждая от малко почивка от това непрестанно пътуване, но планирам да го подкрепям на живо в Рим", сподели Османова в лайвчат в инстаграм тези дни.

Тя добави, че не е била в България, но се надява скоро да дойде. "Не, не съм била досега в България, но съм чувала страхотни неща за тази страна. Имам наистина голямо желание да я посетя и обещавам, че при първа възможност ще го направя", каза половинката на Гришо. Лолита сподели, че не знае много думи на български, но специално за феновете си каза: "Липсваш ми".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай