Събота,

Кой спечели последната териториална битка в "Игри на волята"

От: Агенция Стандарт -
700
Кой спечели последната териториална битка в "Игри на волята"
A
A
A

В последната териториална битка между двете племена в третия сезон на „Игри на волята: България“ Бойците успяха да грабнат ключа от Резиденцията. Те доказаха, че са по-добри и си осигуриха посрещане на финалите в лукс и в изобилие от храна и удобства.

В напрегнатата битка тази вечер ключов момент бе правилното разпределение по постове на воините в двата отбора. Морунов се оказа на стратегическа позиция и донесе предимство на Бойците, което ги отведе по-бързо до финалния елемент. За първи път зрителите на NOVA чуха Неделчо да споделя, че изпитва затруднение в подреждането на пъзела, който обикновено е неговата най-голяма сила на Арената. Въпреки това, двамата с Андрей успяха да справят преди Паулина и Симеон.

„Получи се идеална синергия между петимата. Най-накрая заработихме като един юмрук“, сподели Неделчо след края на битката.

Преди териториалната битка двете племена избраха своите последни капитани. Начело на Приключенците застана Симеон с единодушен избор, а Бойците решиха да бъдат предвождани от крехката Милена.


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com