Кой е този хилав младеж? Днес е любимец на всички

И дава ценните съвети за успеха в начинанията

Кой е този хилав младеж? Днес е любимец на всички | StandartNews.com

Актьорът Наум Шопов сподели кадри в инстаграм профила си, на които сравнява свои снимки от сега и от преди 11 години. 

Вижда се как актьорът е във видимо по-добра физическа форма сега. 

"Това, което виждате е моята 11-годишна трансформация. През това време съм направимл всяка възможна грешка в залата, за да се науча сам и да не искам съвет - страшно глупава грешка. Винаги търсете съвет, оглеждайте за правилния партньор и се отнасяйте праволинейно с целите си.

Така ще си спестите много време и контузии, и ще имате възможност да направите своята трансформация за значително по-кратък период!", пише той.

Наум Христов Шопов е български актьор и дипломиран лекар. Става известен с участието си в сериала „Откраднат живот“.

Произхожда от фамилия на актьори. Прадядо му по бащина линия е основател на Старозагорския театър, а прабаба му е актрисата Мара Шопова. Дядо му и баба му също са известните Наум Шопов и Невена Симеонова. Родителите му са отдадени на актьорската професия.

Баща му Христо Шопов става много известен с ролята си на Пилат Понтийски в „Страстите Христови“, а майка му Мариана Станишева е актриса и кастинг директор. Леля му Лиза Шопова е актриса и театрален режисьор, а братовчед му Асен Мутафчиев също е актьор.

Най-значимата му роля е в лекарския сериал „Откраднат живот“, където играе д-р Борис Тасев (сезони 3 – 11), коремен хирург в болница „Св. Кирил“, директор и собственик на болница „Св. Анастасия“.

От 2022 г. е водещ на реалити предаването „Ергенът“ по Би Ти Ви

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай