Кола пламна при челен удар

Кола пламна при челен удар | StandartNews.com

Двама с 50% изгаряния, дете с опасност за живота след сблъсъка

Стара Загора. Брутална катастрофа прати петима в болница. Джип се блъсна челно в ситроен, при което френската кола избухна в пламъци. Мелето стана в Прохода на републиката около 19,30 часа в сряда в района на с. Вонеща вода.

Джипът БМВ бил шофиран от 34-годишен турски гражданин, който пътувал към Велико Търново. Той навлязъл в насрещната лента за движение и се забил челно в насрещно движещия се лек ситроен. Зад волана на френската кола бил 24-годишен мъж от сливенското село Сборище. Младият човек и возещият се на предната седалка до него мъж на 45 г. са с 50% изгаряния по тялото и фрактури. Има опасност за живота на двамата, обясниха лекари. Возещите се на задната седалка 20-годишна жена е с фрактури на ребро и предмишница, момче на 14 г. е с хематом на главата.

Четвъртокласничка обаче е с фрактури на предмишници и мозъчен оток, с опасност за живота. Всичките пътували в ситроена от с. Сборище. Те са настанени за лечение във великотърновската болница.

Шофьорът на джипа и неговата спътничка са с леки охлузни рани.

От двамата водачи са взети кръвни проби за химичен анализ. По данни на експерти причина за тежкия инцидент е навлизане в лентата за насрещно движение на водача на БМВ-то.
Проходът Хаинбоаз остана затворен за движение почти четири часа.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай