Кога братя Аргирови се карат за жени

В 7 клас не си говорихме цяла седмица, разказват звездите

Кога братя Аргирови се карат за жени | StandartNews.com

Благовест и Светослав Аргирови разкриха как се пазят от атаките на Ковид 19. „С чесън – постоянно и за ужас на жените ни“, обясниха певците с усмивка в „Събуди се“. Освен миризливите скилидки, звездите редовно консумирали и лютия джинджифил. Двамата са оптимисти за започващата 2021-ва, въпреки отложените концерти и участия. Всъщност те се завръщат на сцената точно преди началото на пандемията през пролетта на миналата  година. Един от хората, който категорично ги е насърчил отново да излязат пред публиката, е бил Димо от ПИФ. Той записвал в студио срещу кооперацията, в която са апартамените на  близнаците и често подхвърлял на Благовест: „Пич, време е пак да влезете в бизнеса“.

Аргирови са мотивирани и от огромния интерес на средностатистическите им фенове из цяла България. Често пътуват със съпругите си не само в големите градове, но и в Жеравна, Копривщица, Трявна, Ковачевица... „Хората там са автентични, искрени, естествени – има много какво да научиш от тях“, споделят братята, които са обиколили не само Европа, но и доста екзотични дестинации. Благовест, който преди да акостира в родината, живее със семейстото си 5 години в Италия, много харесал Занзибар, където италианският вървял без проблем. Най-забавно там било общуването му с местните от племето масаи.                 

Светослав, който избира България пред Норвегия след 22 години в Скандинавието, пък разказа как в Консерваторията взел „История на изкуството“ сутринта от свое име, а след обед в ролята на Благовест. Изкарал 6 и 5, а брат му дори се пообидил, че за него останала по-ниската оценка. „Ами след обеда вече бях малко изморен“, върна лентата със смях Светослав. Конфликт за жена са имали единствен път – в 7 клас, когато се влюбили в едно и също момиче. Тогава не си говорили цяла седмица.     

През 2021-а Аргирови ще имат още една кауза освен музикалната – да провокират международни звезди да си купят имоти в България. Сред първите, които навиват да инвестират тук, е Торн Форестър от „Дързост и красота“ – Клейтън Норкрос. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай