Клуни се врича на Амал във Венеция

Клуни се врича на Амал във Венеция | StandartNews.com

На 20 септември Джордж скъсва с ергенлъка

Джордж Клуни за първи път лично разкри подробности за сватбата си с Амал Алмудин. "Ще се оженя за прекрасната ми бъдеща съпруга във Венеция, където я срещнах", е казал вечният ерген пред гостите на благотворителна вечеря във Флоренция под мотото Celebrity Fight Night. Средствата отиват за болните от паркинсон.

Така Клуни разпръсна слуха, че венчавката ще е в луксозното му имение до езерото Комо. Актьорът е почетен жител на Италия от 12 години. "Много те обичам", е извикал още холивудският ас към Амал, която е и първа братовчедка на зетя на Дарина Павлова. Вечеринката е първото официално светско събитие, на което Амал и Джорджи се появяват заедно. Двойката е споделяла маса с Андреа Бочели и съпругата му Вероника. Амал е събрала очите на виповете с елегантната си дълга черна рокля. По някое време се разиграл и благотворителен търг, а част от наградите били вечеря с Били Кристъл и Робърт де Ниро.
Според слухове, Клуни и годеницата му ще се обвържат официално на 20-ти септември. Все още обаче не е ясно какъв тоалет е избрала Амал за сватбата си, но само преди дни тя и майка й са били забелязани в лондонския бутик "Аликзандър Маккуин".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай