Петък,

Хороскопът: Напрежение за стрелеца, ползотворен ден за девите

От: Рачо Рачев -
5968
Хороскопът: Напрежение за стрелеца, ползотворен ден за девите
A
A
A

ОВЕН

Не губете времето си напразно. Днес имате шанс да постигнете отлични резултати на много фронтове. Изобретателни сте и бързо ще намирате решения на проблемите. Вашата находчивост ще предизвиква възхищение. Време за разрешаване и на финансови въпроси.

ТЕЛЕЦ

Повече от обикновено днес ще проявявате лекомислие, което за съжаление, ще има неприятни последствия. Някои от вас ще захвърлят започнати дела, ако се сблъскат с незначителни трудности. По-късно през деня ще имате възможност да подобрите отношенията си с някои хора.

БЛИЗНАЦИ

Благоприятен ден, през който ще ви върви във всичко. Интуицията безпогрешно ще ви подсказва с какво да се захванете веднага и какво може да отложите. Не са изключени успешни покупки или изгодни сделки. Спокойно може да рискувате, но само в ситуации, за които си струва.

РАК

Постарайте се да сте миролюбиви и доброжелателни. Така ще подобрите отношения, които в последно време са били напрегнати. Пътувания, даже и не планирани ще ви зарадват и ще имате ярки впечатления от тях. Възможни са неочаквани по-големи разходи.

ЛЪВ

Не прибързвайте. Сутринта са възможни напрегнати моменти, но с времето ситуацията ще се подобрява. Точно затова не планирайте важни задачи и срещи. Днес не се захващайте с нещо ново. Отделете време за повече почивка. Очаквайте и романтични изненади - ще общувате приятно с любим човек.

ДЕВА

Ползотворен ден. Ако проявите инициатива, ще имате подкрепа в много от начинанията си. Втората половина на деня е подходяща за покупки и сделки. Интуицията ще ви подсказва за какво може да харчите парите си и къде да икономисате. Очаква ви романтична вечер.

ВЕЗНИ

Началото на деня ще е необикновено и вдъхновяващо. Вероятни са приятни срещи и забавни стечения на обстоятелствата. Ще имате нови идеи и с ентусиазъм ще се захващате да ги осъществите. Не винаги бързо ще постигате успех, но не трябва да се отказвате от замисленото. Настойчивостта ви ще бъде възнаградена.

СКОРПИОН

Не е лесно да съхраните самообладание днес. Не се поддавайте на провокации и избягвайте общуването с хора, които ви дразнят и натоварват психически. Втората половина на деня ще е отлична за творческа работа. Мнозина от вас ще намерят неочаквано приложение на своите таланти.

СТРЕЛЕЦ

Напрегнат, но приятен ден. С ентусиазъм ще се захващате с нови проекти, даже и такива, които преди са ви изглеждали неизпълними. Вашата настойчивост и увереност ще ви помогнат да преодолеете всички трудности. Правилно ще оценявате ситуациите и ще се съобразявате с обстоятелствата.

КОЗИРОГ

Струва си днес да сте внимателни с парите. Постарайте се да не харчите прекалено и да не правете спонтанни покупки. Някои от вас могат да направяте съмнителни сделки, за които после ще съжаляват. В останалото денят ще е благопритен. Лесно ще намирате общ език с най-различни хора.

ВОДОЛЕЙ

Днес ще сте емоционално напрегнаги. Ще приемате прекалено лично неща, на които преди не сте обръщали внимание. Рутинните занимания ще ви помогнат да преодолеете тревогите си. Втората половина на деня е по-ползотворна. Времето е отлично за всякакви творчески занимания.

РИБИ

Бъдете готови за неочаквани събития. Едва ли ще може да действате по план. По-вероятно е, да се заемете с нови задачи или да решавате проблеми, за които преди не сте се и замисляли. Няма да е лесно, но ще ви бъде интересно. Втората половина на деня ще е по-спокойна.

Източник: Марица


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com