Хороскоп: Приятели подкрепят рибите, скорпионът получава покана

Днес е време за активност, не го губете в разговори

Хороскоп: Приятели подкрепят рибите, скорпионът получава покана | StandartNews.com

Днес е време за активност, не го губете в разговори, за да не се обърне енергията на деня срещу вас. За започване на нови дела, особено сериозни, не е благоприятно. Забравете за съдебните спорове. По-добре е да не подхождате към висшестоящите с въпроси и предложения днес. Ден на мъдростта и за получаване на нови знания. В главата ви могат да се появят оригинални и нови идеи, могат да ви дойдат брилянтни решения на стари проблеми. Увеличават се способностите за творческо и духовно обновление. Изведнъж могат да се появят нови възможности.

ОВЕН

Днес не е добре да бързате с решения или действия. Денят ще се развие както трябва, ако действате внимателно и се ръководите от здравия разум. Най-вероятно  ще да се наложи да се намесите в делата на други хора и да помогнете на тези, които са изпаднали в трудна ситуация.

ТЕЛЕЦ

Не се отказвайте от целите и плановете си, дори ако нещата не се случвт така, както сте очаквали. Неприятни съвпадения са възможни, както и някои изненади през първата половина на деня, но те няма да повлияят на резултатите. Новини отдалеч ще ви зарадват и вдъхновяват.

БЛИЗНАЦИ

Опитайте се да останете спокойни, дори ако наоколо има суета и объркване. Способността да оценявате обективно ситуацията, да получавате информация навреме и да правите правилните изводи от нея ще ви бъде много полезна днес. Денят е подходящ за решаване на финансови въпроси.

РАК

Действайте бързо и решително, проявявайте инициатива, търсете нови съюзници. Днес ще имате възможност да осъществите някои поизостанали планове. Ако покажете на какво сте способни сега, скоро ще получите много примамливи оферти. Чакани пари няма да дойдат, така че бъдете внимателни с покупките.

ЛЪВ

Доверете се на интуицията си. Днес тя няма да ви подведе. Бързо ще ориентирате в двусмислена ситуация, ще се държите коректно и ще намерите нови съюзници. Вероятни са интересни предложения за работа. Тези от вас, които мислят рационално, ще имат възможност значително да увеличат доходите си.

ДЕВА

По-добре е да не планирате важни срещи, бизнес преговори или обсъждане на някои сериозни лични въпроси през първата половина на деня. По това време може да е трудно да намерите общ език с хората около вас. Ако имате нужда от помощ, ще я получите, но трябва да бъдете спокойни и внимателни.

ВЕЗНИ

Започнете деня с полезни и интересни неща. Дори и да не успеете веднага да реализирате идеите си, ще бъдете доволни от успехите си и настроението ви ще се подобри забележимо. Не са изключени и приятни запознанства, както и лични срещи с хора, които ще са ви полезни в бъдеще.

СКОРПИОН

Първата половина на деня е по-подходяща, както за решаване на сериозни въпроси, така и за важни срещи. По това време лесно ще намирате общ език, дори с новите си познати. Ще ви се отдаде възможност да поправите някои стари грешки - не го пропускайте. Покана за събитие ще ви изненада.

СТРЕЛЕЦ

По-добре не отлагайте ангажименти днес. През първата половина на деня ще се чувствате енергични и готови за всякакви предизвикателства. Постоянството и изобретателността ще ви помогнат да постигнете успех, дори ако в началото нещо се обърка. Приятели ще ви зарадват с добри новини.

КОЗИРОГ

Очаква ви един напрегнат ден, през който трябва да останете спокойни и уверени. Потърсете съюзници - днес те със сигурност ще ви бъдат полезни за решаване на някои трудни въпроси. Възможно е да се появят и нови приятели. Заедно с тях ще преодолеете част препятствията.

ВОДОЛЕЙ

Не забравяйте, че най-добрите решения не винаги са първите, които идват наум. Днес е по-добре да не бързате. Дайте си време да обмислите нещата и да направите необходимите ви консултации. Възможно е да видите възможности, за които не сте предполагали, че съществуват, както и неочаквани оферти.

РИБИ

Чувствате се свободни да споделяте необичайните си идеи, да говорите за плановете си, без да се притеснявате, въпреки че ще изглеждат странни. Днес мнозина ще искат да ви подкрепят и да ви помогнат в изпълнението на плановете ви. Ще имате не само надеждни съюзници, но и истински приятели.

Източник: Марица

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай