Хекимян със силни думи за Габриела Наплатанова

Дългогодишната журналистка на bTV отива в СЕМ

Хекимян със силни думи за Габриела Наплатанова | StandartNews.com

Екипът на bTV тържествено изпрати Габриела Наплатанова на новата й длъжност - член на Съвета за електронни медии (СЕМ). Дългогодишната журналистка на медията е назначена от квотата на президента Румен Радев.

"От името на целия екип благодаря на Габриела за отличната ѝ работа и нейния безспорен принос за утвърждаването на  bTV Новините като нюзрума с лидерска позиция на телевизионния пазар в страната“, каза Антон Хекимян, директор "Новини, актуални предавания и спорт“ в bTV Media Group.

"Ще ни липсва отдадеността и опитът на Габи като старши репортер в bTV новините, но уважаваме нейното решение. Пожелаваме ѝ много успехи в бъдещите начинания и вярваме, че ще продължи да работи за отстояването на най-високи професионални стандарти!", допълва Хекимян.

Габриела е заедно с bTV още от създаването на медията и е едно от най-разпознаваемите лица на bTV Новините. Голяма част от енергията си посвещава на отразяването на въоръжени конфликти от горещи точки – Македония, Косово, Ирак и Афганистан. Сблъсква се с последиците от терора и на летищата в Сарафово и Истанбул. Името ѝ стои зад хиляди разказани човешки истории и големи журналистически проекти на военни теми, отличени с множество награди. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай