Халваджиян с бомба за "Капките"! Кой замества Вергов?

Хитовото шоу за имитации стартира на 19 февруари

Халваджиян с бомба за "Капките"! Кой замества Вергов? | StandartNews.com

Магърдич Халваджиян разкри в ефира на Нова подробности за предстоящия сезон на "Като две капки вода", който стартира на 19 февруари.

„За сезон „Неделя“ не обявихме участниците, тъй като имахме друго благотворително шоу с други участници. Хората щяха да се объркат от толкова много имена и кой къде участва, затова решихме за 11 сезон да разкрием участниците в неделя. Миналата година имахме много актьори и забелязахме, че това работи много добре. Те може да не са добри певци, но влизат добре в образ. Тази година решихме да продължим традицията и името, което ще разкрия е на Христо Гърбов, който освен, че е смешен актьор и пее добре. Надяваме се този сезон да ни забавлява. Любимецът на публиката Ненчо Балабанов влиза като преподавател. Справя се добре с тази работа и забелязахме, че е добър имитатор и гласово, и актьорски. Повечето актьори се справят добре, но на певците им е по-трудно да имитират движенията. Времето им е малко, за да влязат в образ. Видяхме, че е по-добре да имаме микс от певци и актьори, тъй като последните дават друг цвят на шоуто“, разкрива повече за каста Маги Халваджиян.

„В журито тази година изненадата ни е Веско Маринов, който ценя като приятел и професионалист. Обичам Хилда Казасян заради усмивката й и позитивното отношение, което има към шоуто. Ще участва и лошият Фънки, от когото всички се притесняват. Но той си казва всичко директно „право куме в очи“. Имаме и четвърти член на журито, но той няма да може да участва в първия ден на лайфа, заради представление. Затова аз ще го заместя в първия лайф и това е Асен Блатечки. Интересен факт е, че Асен Блатечки има група и пее. Меломан е и има сериозно отношение към музиката“, коментира състава на журито за сезон „Неделя“.

„За 11 години в „Капките“ сме направили какво ли не, но тъй като зрителят свиква с това, което показваме, го приема за даденост. Тази година ще има дует  - мъж и жена, но няма да разкрия кои са в него. Това ще е като един участник, но ще изпълняват дуети. Предимството е, че песните в дует са много хубави и популярни, но важното е как ще се справят. Понякога партньорът може да ти помогне, но може и да ти пречи. Да не забравяме, че „Капките“ не е състезание за пеене, а за имитации. Шоуто отново ще е три часа. Би трябвало да е 2 часа, но е толкова яко, че не успяваме да се поберем в толкова кратко време. Ако спра да се вълнувам от това, което правя, признавам, че ще си сменя работата. Целият екип се вълнува. Работата е много, но си я харесваме, чувстваме се щастливи и удовлетворени от това, което правим и постигаме“, признава Магърдич.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай