Керана със заявка за №1 в „Гласът на България“

Гласовитата пловдивчанка излезе с бг хита „Аз ли съм или не съм“

Керана със заявка за №1 в „Гласът на България“ | StandartNews.com

Изключително гласовитата Керана даде заявка за победа в „Гласът на България“. Момичето от Пловдив изпя като хала бг хита „Аз ли съм или не съм“.

На крачка от финала сцената напуснаха Христо Василев, Калина Велковска, Александър Славчев, Иван Лазаров и Свет Георгиев, които събраха най-нисък зрителски вот в отборите си. Макар че за първи път всички полуфиналисти пяха без публика, подкрепяни с живи видео връзки от своите близки и роднини, талантите направиха най-запомнящите се изпълнения на сцената на шоуто до момента и просълзиха менторите си.  Камелия, Михаела Филева, Графа и Иван Лечев бяха единодушни, че това е най-силният полуфинален концерт в историята на „Гласът на България“.

Силно емоционалният полуфинал определи талантите, които ще се борят за първото място на 14 юни. Претендентите за титлата „Глас на България“ и 50 хиляди лева бяха посочени след вота на зрителите. За първи път от началото на сезона феновете имат решаващ глас. Те пожелаха Камелия да атакува върха освен с Керана и с Кристина Дончева от Бургас, която разби журито още на кастингите на тъмно. Морската красавица изуми всички с изпълнението си на „Never Enough“.

Иван Лечев продължава към финала с рокаджиите Георги Шопов и Пламен Бонев. Георги заби с „Come Together“, а Пламен – „Rolling In The Deep“. Михаела Филева ще се бори за своите фаворити Елена Сиракова и Илин Папазян – секси брюнетката изпълни „Crazy in Love“, а Илин – „Isn‘t She Lovely“. Графа залага на ромската перла Йоана Сашова – само на 16 и с „Циганска сватба“ и на българския Майкъл Джексън – Александър Георгиев, който се завърна в състезанието чрез зрителската „кражба“ и спечели народа с „I‘m Not The Only One“.

„Изолацията ви се е отразила добре. Загубили сте страховете си и това се вижда на сцената. Всеки от вас излезе без задръжки и изрази себе си“, коментира Влади Ампов.

„Вътрешно в себе си усещах, че това ще се случи. Имаш невероятна харизма, която хората оцениха, защото ти си един диамант в българската музика. Това беше най-доброто ти изпълнение на тази сцена“, допълни развълнувано Графа след силното завръщане на Алекс.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай