Катерина е голямата любов на Блатечки

Катерина е голямата любов на Блатечки | StandartNews.com

Известният актьор споделя, че дъщеря му е най-важната жена в неговия живот

Асен Блатечки най-после уточни коя е любимата жена в живота му. Както можеше да се очаква, известният актьор и режисьор призна силни чувства единствено към тийнейджърката Катерина. "Няма нищо общо между любовта към дъщерята и любовта към сина. Когато на един мъж му се роди момче, той усеща собствената си смърт", сподели секссимволът в "Преди обед" по bTV. Така Блатечки дефинира деликатното равновесие, в което живее напоследък между двете си семейства - малката и голямата Катерина и Диляна Попова и бебето Борил.

Асен е наясно, че е обект на коментари и клюки, но не крие, че никак не се вълнува от това.
"Дреме ми какво говорят за мен. Аз съм единственият човек, на когото разрешавам да ме съди и да ми дава оценки", не се колебае Блатечки.

"Моят път с Катерина Горанова никога няма да свърши. Тя е майка на най-любимото ми същество - дъщеря ми. И е най-близкият ми човек досега. Надявам се това винаги да остане така - защото тя е силна жена, пък и аз достатъчно силно желая да имаме общ път. През лятото снимахме заедно филма "Люси", чието заглавие ще променим заради едноименната лента на Люк Бесон. Да губиш хора около себе си е едно от най-глупавите неща, които човек може да направи. Ние се раждаме и умираме сами. Но срещаме личности, с които сме успели да станем сродни души. И затова трябва да ги задържим", откровен е Асен. Самият той винаги е идеализирал баща си. И винаги е мечтал да прилича на него, защото го е приемал като по-корав и по-истински. "Ако съществува прераждане, то е в децата ти", категоричен е Блатечки. В неделя той ще се поклони във фестивалния център във Варна, където ще се завърти новият филм на Стефан Командарев "Съдилището" в състезанието на "Златната роза". Там Асен прави много различен образ от този на традиционното лошо момче, което съблазнява де що жени има край него. Сега той е изстрадал баща, който е загубил семейството си и доверието на сина си - в ролята е Ованес Торосян. По време на снимките Асен сам изпълнява каскадите си. Условията са сурови, екипът мръзне. Блатечки кисне във водата при минус седем градуса. Той не крие възторга си от Мики Манойлович. "Силно наш човек, въпреки че живее в Париж", коментира Асен. Той е с късо подстригана коса заради нов ангажимент - продукция на Светослав Овчаров.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай