Карамазов станал моторист от завист

Карамазов станал моторист от завист | StandartNews.com

"Мис Камбоджа" пие ракия със сървайвърите

Всеки лев на Владо отива за екипировки и аксесоари

За каквото и да заговори Владо Карамазов, всъщност винаги става дума за мотори. Звездата на столичния "Бродуей" е луд поклонник на мощните машини на две гуми. Доскоро е имал три от тях, но сега - може би само за известно време - е с две. Владо прави сефтето през 2010-а - купува "Кавазаки" ZX6R с парите, които е изкарал от "Казанова" на фестивала в Авиньон. Актуалната му придобивка е "Дукати" за 60 хиляди лева. Харчи много повече пари за екипировки и аксесоари, отколкото за дрехи. "Зарибяването ми стана от злоба. Гледах какви фокуси правят мотористите и поисках и аз. Така се амбицирах да се пробвам. Първо се учех сам, но управлението е много по-сложно, отколкото това на автомобила. Може да имаш талант, но трябва да го развиеш. Сега ходя дори на видеоучилище. В началото три години карах като идиот - не ме беше срах от нищо и два пъти съм се пребивал много сериозно. Вече съм далеч по-предпазлив. В мозъка ми заработва чувство за самосъхранение. Усещането е неповторимо, няма подобно изживяване - моторът ми дава свобода", призна Владо в "Преди обед" по bTV.
Карамазов тези дни се труди на пълни обороти. В неделя беше премиерата на "Солунските съзаклятници" в Народния. Той е директорът на солунската мъжка гимназия, която се превръща в гнездо на бунтарите срещу турската империя.

В събота Владо ще участва в поредно приключение. В Сатирата с Юлиан Вергов и Владо Пенев ще играят в "Арт" - единствен път в подобно взривяващо страстите трио.

Страстта към екстремните изживявания кара Карамазов да твърди, че ако той участва в "Сървайвър", на което е водещ, ще побърка останалите. "Камбоджа" беше най-доброто издание на риалитито. Случиха се страшно много неща. Странното е, че екипът не може да контролира формата, не може да го манипулира. Във Фейсбук се разпространява информацията, че печелят лицемерите. Това не е вярно. Номерът е не да имаш по-яки мускули, а така да играеш, че да надхитриш останалите. По-наивните бързо отпадат. Затова съм фен на хората, които успяват да "играят" с мозъка си", споделя актьорът.

Утре ще бъде поднесена поредната порция на оцеляващите от този сезон. На 35-ия ден от авантюрата те ще получат лични предмети, но дори и тази радост ще изкара на преден план стари конфликти и искрена непоносимост. Най-добрите ги очаква среща на луксозна яхта с мис "Камбоджа", деликатеси от българската кухня и бутилка ракия.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай