"Капките" се завръщат! Ето кога

Рачков и Геро отново са водещи

"Капките" се завръщат! Ето кога | StandartNews.com

Източник: NOVA

“Като две капки вода” се завръща в ефира на NOVA тази пролет с дванадесети сезон. След хитовите 11 сезона и цели 148 живи предавания, най-успешното развлекателно предаване в историята на българската телевизия ще посрещне новите звезди, които ще се борят за титлата „Най-добър имитатор“. Неповторимите Димитър Рачков и Герасим Георгиев – Геро ще отведат зрителите и участниците на най-очакваното и уникално музикално приключение с неподражаемото си чувство за хумор.

Преди официалния старт на дванадесетия сезон на шоуто, зрителите ще видят благотворителната вечер „Като две капки вода за всяко дете“, която NOVA осъществява в партньорство с УНИЦЕФ България. След големия успех и събраните средства за три от инициативите на Детския фонд на ООН миналата година, този път благотворителното издание застава зад каузата за борба срещу насилието срещу деца във всичките му форми.

На 18 февруари (неделя) в 20:00 часа под прожекторите ще излязат 8 уникални дуета между любими български звезди и талантливи деца. Сцената ще завладеят Софи Маринова, Маргарита Хранова, Михаела Маринова, Миро, Владимир Михайлов, Славин Славчев, Веселин Маринов, Александър Сано и техните малки партньори.

С помощта на набраните средства, УНИЦЕФ ще работи за разпространение на модела на центровете за деца и семейства пострадали от насилие “Зона ЗаКрила“ в цялата страна, за превенцията и реакцията в случаите на насилие, сексуална злоупотреба и експлоатация на деца онлайн и ще продължи да обучава различните специалисти - социални работници, здравни и медицински специалисти, полицаи, прокурори, адвокати и др.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай