Кантарджиев разплака зрителите. Какъв жест направи

Мойто момче, уникален си

Кантарджиев разплака зрителите. Какъв жест направи | StandartNews.com

Проф. Тодор Кантарджиев развълнува зрителите на бТВ снощи. Той даде първия златен бутон за Георги Станев и неговия талант - абсолютен слух. Изпълнението на момчето беше брилянтно и със сигурност впечатли всички.

Професор Кантарджиев остана силно заинтригуван от възможностите на музикалния гений Георги, неговата кауза, и натисна бутона, който изстрелва таланта директно към финал.

"Георги, имаш талант. Аз не съм човек, изучавал задълбочено музика, но като радиотелеграфист в армията знам, че 1 килохерц (1 kHz) = 1000 херца, това е звукът, който най-лесно се възприема от човешкото ухо. Именно затова морзът е на 1000 херца. Да ти каза, възхитен съм, имаш талант, но това, което много силно ме впечатли е, че имаш и кауза - търсиш други хора с такъв талант, за да бъдете полезни с нещо", каза проф. Тодор Кантарджиев и натисна златния бутон за Георги.

Журито се изправи на крака със сълзи на очи. Това, което каза професорът след това, развълнува зрителите още повече: 

"Мойто момче, уникален си! Айде бе, стига бе, какво се притесняваш! Ей, в България от това губим, че хората, които наистина могат нещо са притеснителни!Скромният човек е като житния клас. Когато един житен клас има много зърно на него той е скромен и наведен. Обикновено стърчат тези, които не носят много семена в себе си", каза проф. Тодор Кантарджиев

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай