Калин Вельов си търси жена, не министерство

Калин Вельов поддържа приятелски отношения с майката на дъщеря си

Калин Вельов си търси жена, не министерство | StandartNews.com

Калин Вельов, който беше номиниран от Бойко Борисов за министър на културата, се чувства много добре като ерген. Сърцето на известния музикант все още е свободно, след като преди време той се раздели с Диана, майката на вече 8-годишната му дъщеря Карина. Родителите на момиченцето обаче поддържат отлични приятелски отношения и делят по-равно времето и грижите си за него. 

“На първо четене е много стряскащо за свободен музикант като мен, който е сравнително отскоро в политиката, да му предложат да е министър на културата. Но мисля, че бих могъл да се справя”, беше коментарът на перкусиониста, на когото Борисов препоръча да покаже плочки зад барабаните. Извън закачките Калин наистина е мускул до мускул – той ходи на бокс и всеки ден набляга на коремните преси, всяка събота и неделя е в планината. Пада си по спускане с колело, каяк, кросов мотор, зимата е на ските, лятото – на сърфа. Вельов калява не само физиката, но и духа си и затова е убеден, че би поел достойно всяко предизвикателство. Той не се плаши от трудностите още от времето, когато учи в Ротердамската консерватория. Именно там разбира, че в основата на всичко е талантът да водиш диалог.  

Твърди, че в политиката няма място за хора, които не чуват чуждото мнение. През 2017 г. се кандидатира за депутат за 44-ото Народно събрание. Тогава обаче не успява да влезе заради преференция, която вкарва в парламента друг кандидат. През следващите три години е съветник на министъра на културата. И когато Джема Грозданова напуска парламента, през юли миналата година му предлагат депутатско място – навръх протестите и пандемията.

Така един от създателите на група “Акага” влиза в политиката. Пред годините Калин свири с “Медикус”, Дони и Момчил, Лили Иванова, Васил Найденов, Георги Христов, Веселин Маринов, Стефан Вълдобрев, Графа, работи в “Каналето”, “Ку-ку бенд” и “Хъшове”. Въпреки че в момента със Слави Трифонов и неговия екип споделят различни политически виждания, той е категоричен, че винаги ще ги уважава и ще останат приятели. Неслучайно преди няколко месеца гостува в две предавания в телевизията на Слави.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай