Кали яко шамаросвала синовете си

Певицата с три дипломи ще става и борсов посредник

Кали яко шамаросвала синовете си | StandartNews.com

Кали хич не се колебаела, когато трябвало да пуска в действие "шамарената фабрика". Певицата с три дипломи за висше образование често черпела двамата си по-големи сина с по някой друг плесник. Най-много, естествено, отнесъл първородният - Жоро. Средният, Марк, също не бил пощаден от възпитателните методи на прочутата си майка. Едва третият сладур успял да се спаси, тъй като бил много послушен и ученолюбив. "Мятала съм по тях, каквото ми попаднеше под ръка", призна тя още в "Преди обед“.

Кали е убедена, че социалната изолация е била полезна за земята и хората - природата се е изчистила и сега не бива да я замърсяваме със същото бясно темпо. По време на карантината дамата отново се сближила с наследниците си. Марк е в математическа паралелка, но майка му нищо не разбирала от тази наука. Жоро вече е завършил техникум, а сега рисувал и пишел текстове за рап парчета, но не обичал да учи много много. Едва в Лондон се усетил, че няма как да успее без тапия. В момента той работи в строителството във Великобритания и влачи тухли и бетон по новите сгради. Младежът се научил да готви дори по-добре от майка си, похвали се Кали. Младият мъж разчувствал родителката си, като преди броени дни пратил букет с картичка, за да й благодари, че точно тя е негова майка.

Кали продължава ударно обучението си като борсов посредник - акълът й дошъл в главата, когато осъзнала, че вече е твърде възрастна, за да дефилира сцените "по гащи".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай