Какво мрази Сашо Кадиев

Не обичам да спортувам, признава актьорът

Какво мрази Сашо Кадиев | StandartNews.com

Сашо Кадиев има много хобита и страсти. Той е актьор, тв водещ, а вече и певец. Синът на Катето Евро участва в новата песен и клип на Братя Аргирови - "Вирусът любов". Във видеото дори се появява новата му изгора Ивелина Чоева. Но има ли нещо, с което синът на Катето Евро мрази да се занимава?

"Не обичам да спортувам, няма да ме видите в спортна зала. Нито пък в оперното пеене, освен ако не правя цигански колела. И на други места няма да ме видите - например, в офиса от 9 до 17 часа", признава Кадиев пред "Марица".

Но как Сашо успява да смогне с всичките си ангажименти?

"В тази пандемия хората се оплакват, че нямат работа, а при мен е точно обратното. Много се изтощавамм, но това е цената, която плащам. Ставам много сприхав с околните, почвам да се карам с близките около мен, правя фасони. Бърн аут, както се казва. Стигам и дотам, но успявам. Ставам, лягам, водя, играя, пея. Като се прибера, си давам сметка за едни думи на Балзак, който също е творил неуморно и е пил по 50 кафета на ден. Той казва: "Така или иначе ще умра, ако е от работа или нещо друго, предпочитам да е от работа", откровен е актьорът.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай