Неделя,

Маги с първи думи след "Сървайвър"

От: Агенция Стандарт -
1925
Маги с първи думи след "Сървайвър"
A
A
A

Маги е третият отпаднал участник от "Survivor: Скритият идол". Тя премина през трънлив път от върха до дъното и само за няколко дни от изявен фаворит за спечелването на формата, се превърна в поредния отпаднал участник, който показа колко непредсказуема е тази игра. Ето какво сподели Маги веднага след отпадането си пред Ваня Джаферович.

"Не съжалявам въобще – толкова хубави емоции изпитах и толкова хубави хора срещнах. Въпрос на късмет беше – трябваше сила, трябваше ловкост. По-добре да падна от Ивана, отколкото от някой, който ми е неприятен", каза Маги.

"Може да се каже, че дадох всичко от себе си - макар че накрая малко ми падна стимулът за игра… Най-тъжно ми беше, че хора, с които си делихме залъка и покрива, ме изиграха толкова грозно. За мен това е предателство и от това най-много ме заболя – не толкова, че загубих в игрите", допълни тя.

"Парите не са най-важни за мен. Най-важно беше да изляза с достойнство, да не правя мръсно, защото не съм гаден човек. Да дам всичко от себе си в играта. Смятам, че постигнах всичко това", каза Маги.

"Най-много ми се ще Ивана да спечели Survivor, защото ми е най-близка. Ивайло също ми е симпатичен", сподели тя.

Маги сподели, че ако се стегне, би издържала дълго на Острова на изкуплението. Това е своеобразният затвор на Survivor – мястото, където отиват участниците, изгонени от племенния съвет. Тук прокуденият участник очаква следващия си съперник за оставане в играта.

Една местна легенда твърди, че езерото на Острова на изкуплението е обитавано от четири духа, което прави пребиването на самотни участници в Survivor още по-"приятно"… Човек трябва да внимава да не падне в езерото и да не влиза да се къпе в него въпреки адските горещини, защото в противен случай рискува да не се върне от Филипините.


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com