Събота,

Маги с първи думи след "Сървайвър"

От: Агенция Стандарт -
1690
Маги с първи думи след "Сървайвър"
A
A
A

Маги е третият отпаднал участник от "Survivor: Скритият идол". Тя премина през трънлив път от върха до дъното и само за няколко дни от изявен фаворит за спечелването на формата, се превърна в поредния отпаднал участник, който показа колко непредсказуема е тази игра. Ето какво сподели Маги веднага след отпадането си пред Ваня Джаферович.

"Не съжалявам въобще – толкова хубави емоции изпитах и толкова хубави хора срещнах. Въпрос на късмет беше – трябваше сила, трябваше ловкост. По-добре да падна от Ивана, отколкото от някой, който ми е неприятен", каза Маги.

"Може да се каже, че дадох всичко от себе си - макар че накрая малко ми падна стимулът за игра… Най-тъжно ми беше, че хора, с които си делихме залъка и покрива, ме изиграха толкова грозно. За мен това е предателство и от това най-много ме заболя – не толкова, че загубих в игрите", допълни тя.

"Парите не са най-важни за мен. Най-важно беше да изляза с достойнство, да не правя мръсно, защото не съм гаден човек. Да дам всичко от себе си в играта. Смятам, че постигнах всичко това", каза Маги.

"Най-много ми се ще Ивана да спечели Survivor, защото ми е най-близка. Ивайло също ми е симпатичен", сподели тя.

Маги сподели, че ако се стегне, би издържала дълго на Острова на изкуплението. Това е своеобразният затвор на Survivor – мястото, където отиват участниците, изгонени от племенния съвет. Тук прокуденият участник очаква следващия си съперник за оставане в играта.

Една местна легенда твърди, че езерото на Острова на изкуплението е обитавано от четири духа, което прави пребиването на самотни участници в Survivor още по-"приятно"… Човек трябва да внимава да не падне в езерото и да не влиза да се къпе в него въпреки адските горещини, защото в противен случай рискува да не се върне от Филипините.


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички