Как Даяна успяла да промени гласа си

Случка в Ню Йорк изтрила неувереността й

Как Даяна успяла да промени гласа си | StandartNews.com

 

Принцеса Даяна имала много тих глас и това много я подтискало, когато се налагало да се изказва публично, разказва бившият й учител по актьорско майсторство Стюарт Пиърс в книгата си - Diana: The Voice of Change.

Той й помагал да се справи години наред  със страховете си, но преломният момент бил през 1995 година, когато тя получила наградата United Cerebral Parsy Humanitarian of the Year Award в Ню Йорк. Диана говорила за принцовете Уилям и Хари, а през това време някой от залата извикал: А къде са те сега, защо не са с вас?

Те ходят на училище, както правят всички добри деца и се наслаждават на живота, отговорила спокойно Даяна, а след речта си получила овации, които траели почти 10 минути.

Това беше моментът, в който тя се сдоби с гласа на триумфа, който през последните години от живота й всички видяха, казва Пиърс, цитиран от списание People.

Въпреки увереността, която излъчваше докато говореше, тя съхрани в образа си уязвимост и състрадателност, с които покори милиони жители на планетата, допълни той.

Принцеса Даяна трагично загина в автомобилна катастрофа през 1997 година в Париж заедно с Доди ал Файед, година след края на брака си с Чарлз.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай