Известна певица се оказа внучка на Ванга. Има ли дарбата й

Даниела Вранич не помни почти нищо от живота си с гадателката

Известна певица се оказа внучка на Ванга. Има ли дарбата й | StandartNews.com

Сръбската певица Даниела Вранич обяви, че е роднина на Ванга. Известната дълги години като „Кралицата на саловете“ (б.а. – корабите) изпълнителка даде специално интервю за връзката си с гадателката за вестник „Курир“, пише pirinsko.com.

В младостта си Вранич често говори за Ванга с баща си. Мъжът никога не й разкрива предсказанията за семейството.

 „Ванга можеше да предвиди кога ще се случат някои радикални неща, но ние не я възприемахме по този начин – споделя Даниела. – Гледаше мен и сестра ми, като бяхме малки, но не помня много. За нас тя беше просто нашата баба и нищо повече. Имаме само любов към нея и се гордея с нея като баба, а не като пророчица.“

Вранич се е интересувала какво е предсказала за нея Ванга.

„Постоянно питах баща ми да ми каже дали баба е казала нещо за нас. Той винаги на шега ми отговаряше, че със сестра ми ще сме щастливи. Всъщност ние наистина сме щастливи с живота, който водим. Със сигурност не говорим за нея като за пророчица.“

Певицата добавя, че е наследила силната си интуиция от Ванга.

„Преди усещах някои неща. Определено имам силна интуиция. Приятелите ми често се изненадват колко силна е тя. Това означава много за мен в работата ми, защото винаги знам дали нещо ще бъде наред, или не. Никога обаче не съм искала да говоря за това твърде сериозно“, разкрива певицата.

Бащата на Вранич – Мирко, е роднина на един от братята на Ванга. Както е известно, братът на пророчицата Томе Пандев Сурчев живее дълги години в Сърбия. Той също като сестра си напуска родната Струмица. Продава имота си и се мести край Белград. За него се знае твърде малко.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай