Израел затваря границите за чужденци, пуска само най-красивите жени

Днес бе съобщено, че Израел се затваря напълно за чужденци поне за две седмици

Израел затваря границите за чужденци, пуска само най-красивите жени | StandartNews.com

В деня, в който бе съобщено, че Израел се затваря напълно за чужденци поне за две седмици, стана ясно, че и това ограничение няма да спре най-красивите жени на вселената да влязат в страната. Израел ще проведе конкурса за красота "Мис Вселена" през декември, независимо от въведените ограничения за пътуване заради новата разновидност Омикрон на COVID-19, предаде Ройтерс, като цитира министъра на туризма Йоел Развозов.

Участничките ще получат специално разрешение, но е възможно да им бъдат правени PCR тестове на всеки 48 часа, както и да се предприемат други предпазни мерки. Седемдесетото издание на конкурса "Мис Вселена" ще бъде в южния израелски курорт Ейлат на 12 декември.

Властите в страната забраниха влизането на чужди граждани заради новия вариант Омикрон на COVID-19. "Това е събитие, което ще се излъчва в 174 държави, много важно събитие, от което и Ейлат много се нуждае", заяви министър Развозов.

Той каза, че властите знаят как да организират толкова голям международен форум в подобни условия и няма да отменят конкурса "Мис Вселена".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай