Изповед! Невероятен обрат за Памела Андерсън

Как обърна живота си звездата от 90-те

Изповед! Невероятен обрат за Памела Андерсън | StandartNews.com

55-годишната Памела Андерсън участва във фотосесия за списание WWD и даде интервю за изданието, в което говори за живота в Канада и документалния филм за живота ѝ. Тя се завърна в родната си Канада след турне в САЩ, за да представи документалния филм на Netflix „Pamela: A Love Story“ и мемоарите „Love, Pamela“. Актрисата сподели, че сега се чувства свободна и щастлива, пише БГНЕС.

„Веднага щом стъпя на канадска земя, усещам известно облекчение“, казва Памела след завръщането си у дома.

През последните няколко години звездата, предизвикала фурор през 90-те, живее в малка къща на брега на езерото в Лейдисмит, където е прекарала детството и младостта си.

След пет брака Андерсън е необвързана за първи път от години и планира да се наслади напълно на усещането за свобода. След края на промоционалните турнета актрисата посвещава цялото си време на ремонт и градинарство. Тя води премерен живот в малък град с една улица и общува със съседи, които познават семейството ѝ от поколения.

„Сега денят ми се върти около кучетата ми. Ставам много рано, пускам кучетата и ги храня, а какво ще направя след това зависи от това дали е лято, защото винаги работя в градината си. Ако е пролет или лято, засаждам, а ако е зима или есен, консервирам, правя туршии и готвя.

Що се отнася до творчеството, Памела отбелязва, че не могла да вземе решение за издаването на документален филм и книга, докато е имала интимна връзка. За нея съпрузите и децата, както и тяхното мнение винаги са били на първо място. „Бих се страхувала да разстроя някого, или да накарам някого да ревнува, или нещо подобно.“

Сега Андерсън е щастлива, че е успяла да сподели със света истинската си любовна история и творческо пътуване. „Всеки ден се събуждам малко по-щастлив“, казва звездата от „Спасители на плажа”. "Просто никога не съм мислила, че ще имам шанс да направя това. Мислех, че моето наследство ще бъде червен бански костюм и розова пухкава шапка (детайли от нейния емблематичен образ – ред.), и никой никога няма да разбере през какво съм преминала, какво съм преодоляла и как съм събрала всичко това във формата на творчески арт проект.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай