Изненадваща рокада в БНТ, къде отива Жоро Любенов

Водещият на уикенд блока поема ново шоу

Изненадваща рокада в БНТ, къде отива Жоро Любенов | StandartNews.com

Неочаквана рокада в Българската национална телевизия. Орлин Павлов вече няма да е водещ на "Събота вечер с БНТ". Негов заместник ще стане водещият на уикенд блока Георги Любенов.

И Жоро, и Орлин от години са любимци на зрителите. Факт е, че БНТ предпочита да слага за водещи на шоуто си лица, които се харесват на публиката. Преди Павлов на стола му седяха актьорите Ники Станоев и Митко Павлов.

От БНТ засега предпочетоха да замълчат в коментар за новото лице на предаването, пише България днес. Интересно съвпадение е, че първото интервю по повод първото предаване на съботното токшоу на Орлин Павлов беше именно с Георги Любенов. Тогава Орлин поиска от опитния Любенов да му подскаже какво да прави на новата си работа. Водещият на "Денят започва с..." с усмивка му каза да се оправя сам.

"Не мисля, че това е доста огромна стъпка или доста огромна смяна. Опитът ми в разнообразни направления единствено може да ми помогне в тази", каза Орлин още в самото начало като седна на стола на водещия. Той даде обещание да не изпада в самоцелни опити да прави смехории в предаването, а да се опита да е занимателен и без непотребни крайности. Нямало и да се прави на забавен, като вкарва гостите си в рискови неща като да вземем за пример ястие на червеи, както вършат в някои други излъчвания. И да, в този смисъл наистина удържа на думата си.

Един от първите гости на Орлин Павлов бе съименникът му - Орлин Горанов. Двамата направиха истинско шоу, като попяха и умилиха женските сърца с хитовете си.

Шоуто в събота започна през есента на 2020 година със заглавие "Събота вечер с Митко Павлов". Когато водещият бе заменен, заглавието също бе променено на "Събота вечер с БНТ". Още тогава стана ясно, че концепцията отсега нататък ще е водещите да се сменят постоянно, само че форматът да се резервира.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай