Неделя,

Изненади за 3 зодии, пари навреме за друга

От: Стандарт -
Изненади за 3 зодии, пари навреме за друга
A
A
A

ОВЕН

Чудесен ден, който ви носи сигурност, която напоследък ви липсва. Можете да получите отговори на важни въпроси, и да решите как да реализирате плановете си. Наблизо има хора, с които може да се консултирате и не се колебайте да се свържете с тях. Вие сте енергични, весели и в добро настроение.

ТЕЛЕЦ

Няма причина да се тревожите. Денят ви носи приятни изненади. Обстоятелствата ще ви подскажат как бързо да изпълните задача, която ви е отнела много време и усилия. Ще има шанс да сключите печеливши сделки или да се споразумеете за сътрудничество, което значително ще увеличи доходите ви. 

БЛИЗНАЦИ

Денят ще бъде ползотворен. Непреодолими пречки няма да възникнат и ще постигнете добри резултати. Важни са постоянството и желанието да се вниква в детайлите и да се обръща внимание на малките неща. Появяват се необичайни планове. Вероятни са малки парични постъпления.

РАК

Лек и благоприятен ден. Бързо ще постигате целите си и няма извършвате действия, за които по-късно да съжалявате. Възможни са неочаквани оферти. Веднага ще разберете, че си струва да се съгласите с тях и едва ли някога ще съжалявате за такова решение. Влюбените ги очакват прекрасни изненади.  

ЛЪВ

Не винаги е лесно да се разбирате с другите, но намирате начин да избегнете конфликти и да поддържате добри отношения с всички. Чувството ви за хумор често ще ви помага. Денят е благоприятен както за работа, така и за решаване на всякакви въпроси, свързани с финансите.

ДЕВА

Днес ще решите някои стари проблеми и ще се върнете към недовършени задачи. Подкрепата от близките ще бъде важна, особено следобед. По това време ще бъде възможно да се решат някои семейни проблеми, да се подобрят отношенията с роднините и да се сложи край на конфликтите и разногласията. 

ВЕЗНИ

Денят ще се получи добре, ако сте внимателни и разумни. Самодисциплината, организираността и здравият разум ще ви спасят от грешки и необмислени действия. Намерете сили да устоите на изкушенията, не рискувайте твърде много. Възможни са разногласия с близки и спорове за дреболии.

СКОРПИОН

Благоприятен ден, в който, както планираните, така и случайните срещи вървят добре. Възможни са изненади, подаръци или приходи. Ще има възможност да направите нещо полезно за другите и това ще ви зарадва. Винаги сте готови да подкрепите някой, който е срещнал трудности.

СТРЕЛЕЦ

Запазете спокойствие днес и не следвайте емоциите си. Това ще бъде достатъчно, за да се избегнат сериозни трудности. Опитайте се да вземете важни решения сами. Вероятни са малки парични постъпления. Те ще бъдат много навременни, тъй като разходите, включително не планираните, са много днес.  

КОЗИРОГ

Възможно е да има досадни недоразумения и незначителни проблеми. Не бива да се притеснявате за тях - ще се справите добре с всичко. Не винаги ще е лесно да намирате общ език с другите, но няма да допуснете сериозен конфликт. Всички решения относно парите днес трябва да бъдат добре обмислени.

ВОДОЛЕЙ

Денят ще донесе много изненади. Вие сте изобретателни и находчиви, така че ще се възползвате от всяка възможност да постигнете целта си. Трябва да направите няколко неща едновременно, но това изобщо не ви притеснява. Със сигурност ще намерите начин да зарадвате любимия човек.  

РИБИ

Бъдете внимателни сутринта. Не пропускайте нищо важно, не допускайте грешки и вземайте правилни решения. Вечерта е идеална за среща с хора, с които не сте се виждали отдавна.  Вероятни са приятни изненади, включително романтични. Не са изключени добри новини за някои от най-близките ви хора.

 

Коментари

Сортирай по: Новите първо

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички