Изненада! С коя участничка е спал Виктор след "Ергенът"

С половин уста той сподели, че е влязъл в предаването само за пари, а не за да си търси гадже

Изненада! С коя участничка е спал Виктор след "Ергенът" | StandartNews.com

Ергенът на bTV Виктор Стоянов е имал интимни отношения с някои от участничките след края на шоуто, но изобщо нямал намерение те да прераснат в нещо повече. Една от тях е Благовеста Цакова, по-известна като Бонбонова. Симпатиите му към нея си проличаха още по-време на предаването, след като тя му подари използваното си бельо. За сериозна връзка обаче и дума не можело да става, издават запознати, пише "Уикенд". 

Още със старта на формата се заговори, че Виктор е излъгал за семейното си положение, защото на някои от по-старите си снимки носи халка. Истината е, че с бившата му приятелка Хриси Парова са си разменили пръстени, но само символично, без да сключват официален брак. Фитнес инструктът още твърди, че атлетичната блондинка е голямата му любов и досега друга не е успяла да я измести от сърцето му. 

С половин уста той сподели, че е влязъл в предаването само за пари, а не за да си търси гадже. Той многократно е намеквал, че все още е свободен и момите в предаването не са успели да го впечатлят достатъчно. Със спряганата за победителка Виктория Капитонова с днешна дата не са заедно, но са запазили добри чувства един към друг.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай