Изненада! Ники Дойнов влиза в "Като две капки вода"

Новият сезон на шоуто стартира скоро

Изненада! Ники Дойнов влиза в "Като две капки вода" | StandartNews.com

"Като две капки вода" се завръща тази пролет по Нова с два сезона. Шоуто ще стартира с благотворителен мини сезон на 12, 13 и 14 февруари от  20:00 часа. Специалното издание „Като две капки вода за всяко дете“ се реализира съвместно с УНИЦЕФ България и има за цел да подкрепи три каузи, свързани с децата в страната. Веднага след него щестартира традиционният сезон на предаването, с който зрителите се забавляват всяка пролет в последното десетилетие.

Водещите на мини сезона „Като две капки вода за всяко дете“ ще бъдат трима. Любимите Димитър Рачков и Герасим Георгиев – Геро ще бъдат в компанията на емблематичната водеща на Новините на NOVA Ани Салич. В благотворителния сезон участие ще вземат осем известни личности, които ще бъдат в дуети с осем талантливи деца. Участниците във всеки дует ще влязат в образа на различна звезда. Ненчо Балабанов, Калин Врачански, Тити Папазов, Краси Радков, Маги Джанаварова, Люси Дяковска, ДесиСлава и Вики Терзийска ще се качат на сцената, готови за нови преобразявания, заедно с малките си партньори. На масата на журито ще седнат продуцентът Магърдич Халваджиян, водещият на Новините на NOVA Николай Дойнов, председателят на федерацията по художествена гимнастика Илиана Раева и световноизвестният цигулар Веско Ешкенази.

Веднага след благотворителните концерти ще стартира традиционният сезон на „Като две капки вода“. В него ще се включат още осем смели звезди и един дует, които ще се борят за титлата на най-добрия имитатор в България. Водещи на шоуто отново ще бъдат Димитър Рачков и Герасим Георгиев – Геро, а кои ще бъдат участниците и кой ще дава оценките, ще стане ясно веднага след благотворителния мини сезон.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай