Изненада! Голяма новина за принц Уилям

Наскоро му беше дадена нова титла

Изненада! Голяма новина за принц Уилям | StandartNews.com

Той е принцът на Уелс, бъдещият крал на Великобритания, съпругът на Кейт Мидълтън и бащата на Джордж, Шарлот и Луис, но това далеч не са единствените титли, с които принц Уилям може да се похвали. Съвсем наскоро му беше дадена нова, която едва ли са очаквали много хора, а именно най-сексапилният плешив мъж в света за 2023 г.

За да вземе титла, Уилям детронира Вин Дизел от първото място. Други топ претенденти включват Джейсън Стейтъм и Джеф Безос. Класацията, съставена от Reboot е базирана на няколко критерия. Един от тях е на това колко интернет търсения са предприели хората за "без риза" или "голи" снимки на някои от въпросните плешиви господа. 

Освен това Reboot анализира височината, нетната стойност на известните плешиви мъже и доколко те съответстват на математическото "златно сечение", което уж показва "идеалните" пропорции, използвани в известни произведения на изкуството.

След това те използват друг показател, а именно "факторът на блясък", за да определят излъчването на всеки претендент. Но това не е всичко. По време на изследването се сравнява и средната честота на гласа им, като се проверява колко е близо до предполагаемия идеал от 96 херца. "Уилям зае първото място по всички показатели, но изследователите също твърдят, че той е значително по-секси от другите високопоставени претенденти", съобщава The Mirror, пише lifestyle.bg.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай