Избягайте от проблемите със забавление във VRooms

Виртуалната реалност продължава да променя света на развлеченията със скорост, съпоставима с тази на високоскоростен влак

Избягайте от проблемите със забавление във VRooms | StandartNews.com

Жадувате за бягство до Таити, за да отпиете глътка разхлаждащ коктейл на плажа и  да избягате от хилядите проблеми в офиса? Какво ще стане, ако можете да направите това, като просто отидете до компютъра си или отворите вратата на VRooms? Искате да се возите на едно от най-големите влакчета на ужасите в света, без да напускате дома си? Или да полетите в космоса и да се включите в специална мисия? Достатъчно е да си направите резервация във Vrooms и мечтите ви могат да станат реалност.

Виртуалната реалност продължава да променя света на развлеченията със скорост, съпоставима с тази на високоскоростен влак. Докато типичните игри и забавления изискват малко действие от страна на потребителя, просто сядате и взимате купа с пуканки, технологията VR предлага по-персонализирано развлекателно изживяване, при което потребителите взаимодействат с магическия свят, в който са попаднали чрез специални очила. С напредването на VR технологията иновациите без съмнение ще продължават да радват желаещите да се измъкнат от собствения си скучен живот поне за час.

Какво е виртуална реалност?

Второто определение в последното издание на речника на Уебстър дефинира термина „виртуален“ като „присъствие или симулиране в компютърна мрежа“. Думата предполага реалност, зловещо наподобяваща истинската. Потребителите едва различават действителните усещания в реалния живот от тези, произведени от специално проектиран чифт VR очила, които транспортират потребителя до избраната от него дестинация.

Тази технология позволява на тези, които смятат, че пътуването е трудно поради финансови или физически причини, да изпитат усилията и удовлетворението от изкачване на планина, например Еверест, или гмуркане до тъмните дълбини на Марианската падина в Тихия океан. Човешката нужда непрекъснато търси нови и различни начини да се отпусне и презареди.

От няколко години насам клубовете, предлагащи възможност за VR забавления, са особено търсени. Разбира се, пандемичната обстановка накара значителен брой фирми да затворят клубовете си за виртуална реалност, но днес е достатъчно да се спазват противоепидемичните мерки, за да се забавлявате на воля с приятели и колеги.

VRooms  предлагат различни варианти за забавление с виртуална реалност. Има голям избор на VR игри, както и на ескейп стаи.

Тринайсет са ескейп стаите, сред които можете да избирате. Най-търсените от тях са стаите на Ubisoft: Escape The Lost Pyramid, Beyond Medusa’s Gate и Prince of Persia: The Dagger of Time. И трите ескейп стаи предлагат невероятно живи и завладяващи приключения. Нужни са ви само група приятели, умения за работа в екип и желание за невероятни изживявания.

Всеки може да избере къде иска да отиде – в Египет, за да тъси пирамидата на Небка, в древна Гърция, да се впусне в  приключенията с боговете или в Персия, за да спре настъплението на чудовища и зли сили. Не са ви необходими някакви специални умения, за да се справите с мисиите, които ви се поставят. Важно е всички играчи да действат като истински отбор – заедно да взимат решения и всеки да може да разчита на човека до себе си.

Игрите с виртуална реалност във VRooms могат да задоволят изискванията и на най-претенциозния потребител. Те са подредени според трудността и указват за какви потребители са предназначения. Има уникални предложения както за начинаещи играчи, така и за доста напреднали. Децата също не са пропуснати в подбора от игри. Тези от тях на възраст над 12 години могат да играят индивидуално или с приятели.

В сайта на клуба има специална форма за резервация, която улеснява потребителите. Разбира се, има и други начини да резервирате час за игра или ескейп стаята, която сте избрали -  с телефонно обаждане или чрез мейл. Заявки по телефон се приемат всеки ден след 9.00 ч. Плащането за избраната игра може да се направи с карта или в брой. За улеснение на потребителите се работи по въвеждането и на онлайн плащане. Подробности за всяка ескейп стая и игра може да намерите в сайта на VRooms. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай