Ивана замени Стоян Алексиев с младок

Бобойчева започна работа в Кукления театър на Стара Загора

Ивана замени Стоян Алексиев с младок | StandartNews.com

Грандиозна раздяла разтърси България навръх Великденските празници! Палавият 70-годишен актьор Стоян Алексиев, когото зрителите на „Откраднат живот“ познават като проф. Генадиев, е бил изоставен окончателно от скандално младата си любовница – 26-годишната Ивана Бобойчева, пише Флагман.

Актрисата напуснала столицата и в момента е част от трупата на Кукления театър в Стара Загора, като засега не планирала да се връща в София. Отношенията между двамата приключили и те не поддържали никаква връзка. Самият той неотдавна загатна, че авантюрата му с Ивана е в миналото, като призна в интервю, че не я е чувал от миналата година. 26-годишната Ивана не страдала по повехналия Алексиев.

На хубавицата не ѝ липсвали ухажори и в момента летяла на крилете на любовта с артистичен младок. Влюбената до уши Ивана изливала в стихове любовните си трепети. Бобойчева и нейна приятелка имат страница в социалната мрежа, където публикуват свои литературни произведения, а всички стихове на Ивана са посветени на любовта.

В едно от стихотворенията ѝ преди време препратката към Стоян Алексиев бе повече от очевидна, тъй като лирическият герой, към когото авторката се обръща, е със сини очи, каквито са на известния актьор.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай