Ирина Атанасова от Белези: Йогата спаси живота ми

Актрисата от 19 години работи в Англия

Ирина Атанасова от Белези: Йогата спаси живота ми | StandartNews.com

Ирина Атанасова от „Белези“ сподели, че йогата е спасила живота й. „Когато си емигрант - аз съм в Англия от около 19 години, преминаваш през какво ли не: документи, работа, проблеми. Не можех да спя истински, имах постоянни притеснения.“, призна актрисата по Би Ти Ви.

В началото Ирина започва като чистачка, но за да има сили за този тежък ангажимент, трябва да спи пълноценно, а не може – именно тогава източните практики й помагат да се успокои и съвземе физически.

Запознанството с бъдещия й съпруг също се дължи на тематичната общност. Те се срещат на събитие на духовен гуру - Амма. "Необикновено място да забележиш някого. Но имах куража да се доверя на интуицията си – отидох да погледам уж още малко, но в действителност явно съм го чакала“, спомня си Ирина за първото си общуване със Стивън Лорънс – британски артист с корени от Ямайка.  

 „Харесва ми противоречието помежду ни, различната култура. Ние сме като сол и пипер – първо сме мъж и жена, а това са две отделни вселени, а след това всичко останало.  Може би съм привлечена имено от този контраст помежду ни, тази екзотичност.“

Но си приличат в страстта им към йогата, но Стивън е категоричен, че Ирина е по-добрата, а и тя отдавна преподава.

 „Започнах с йогата преди да срещна Ирина. Тогава бях малко по-дебел, исках да намеря някакъв вид заземяване, успокоение. След това се замислих, че ако срещна партньор, който се занимава с йога, ще е супер. Ако пък този някой преподава, йогата става гратис за мен“, връща лентата Лорънс. А когато Ирина го информира, че е одобрена за роля в сериала „Белези“, той веднага й казва: „Взимай куфарите, грабвай детето и заминавайте“. После и тримата се събират в България, където Сторми е щастлив с любимата си баба от Ямбол, а Стивън вече прави сметки как да купи къща тук.  

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай