Ирен Кривошиева избухна! Скандал на гроба на Ламбо

Актрисата е майка на единствения син на Стефан Данаилов

Ирен Кривошиева избухна! Скандал на гроба на Ламбо | StandartNews.com

Дълбоко обидена от поведението на колеги на Стефан Данаилов се оказа Ирен Кривошиева. Актрисата и майка на единствения син на Ламбо призна, че преди месец изпаднала в неприятна ситуация именно на гроба на покойния актьор, за който редовно се грижи и го посещава.

При последното си посещение преди около месец обаче, Ирен срещнала на гроба на Ламбо две негови колежки, чийто имена не искала да оповестява публично. Щом я видели, че идва, двете дами си събрали нещата, подминали я демонстративно и си тръгнали, без да ѝ кажат дори думичка. Актрисите се престорили, че не познават колежката си, а тя се почувствала огорчена и ядосана.

"Бяха запалили цигара на гроба му, защото той беше пушач. Синът ни Влади казва, че цигарите го убиха. Аз я взех, скъсах я и я изхвърлих", казва още за случката Кривошиева. Именно тя и Владимир Данаилов се погрижиха да изпълнят и последното желание на Ламбо миналата есен. Влади сложи златен кръст на паметника на баща си на Боянските гробища. Красиво изработеното разпятие било по поръчка и изработката му отнела доста време, затова било готово чак за третата годишнина от кончината на Мастера.

"Когато баща ми започна да боледува, с него непрекъснато говорехме за вярата човешка, за Бог, за просветлението. Не знам дали нашият разговор му повлия, или всъщност той винаги е бил вярващ човек и рядко е говорил с хората на тази тема. Именно това ме накара да сложа кръста на паметника му. Това беше последното му желание", казва синът на Ламбо.

На 27 ноември тази година ще се навършат 4 години без Стефан Данаилов, но Влади едва ли ще може да се прибере в България, за да го почете на гроба му. За последно той бе у нас през май, но тъй като вече работи като лекар в американска болница и програмата му е изключително натоварена, не можел да си позволи да прекоси Океана по всяко време, пише още News2.bg

"Кара по три седмици само нощни смени, много работи", споделя също Кривошиева. Точно в памет на знаменития си баща Влади избра да следва и завърши медицина, а към днешна дата вече е успешен доктор в Щатите.

При всяко идване в родината той задължително се отбива на гроба на баща си. Приживе Стефан Данаилов бе оставил голяма сума пари, предвидена, за да му направят близките му паметник. Той е погребан при съпругата си Мария Данаилова – Мери, а общото им гробно място е предплатено с 28 хиляди лева за 100 години напред пак от самия Ламбо.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай