Илияна Раева не е на себе си! Дъщерята я побърка

Възмутена е от поредната й авантюра

Илияна Раева не е на себе си! Дъщерята я побърка | StandartNews.com

Бяс обхвана майката на Славея Сиракова. Илияна Рева не е на себе си от ярост!

Шефката на федерацията ни по художествената гимнастика останала в ступор от снимките на голямата си дъщеря в нета. Без дори да спомене, своенравната Славея Сиракова се показа със съвсем нов мъж, с когото се сгодили.

Двамата са на почивка в Бали и решили да се вземат. Щерката на Наско Сираков и Илияна Раева казала заветното „да“, а майка й буквално фучала.

„Да си стои в Бали и хич да не ми се мярка пред очите, че не гарантирам за себе си. Съсипва си живота с поредния неудачник, а де факто и моя. Защото после всичко се струпва на моята глава“, не можела да си намери място от бяс Илияна Раева.

Кой е въпросният нов годеник на Славея никой не знае. Той е на средна възраст, вероятно не е от спортните среди, за което подсказва фигурата му.

Вероятно нито имотното му състояние, нито положението му не интересували Славея, но не така стояли нещата с майка й. Прави впечатление, че тя изобщо не харесала снимките на дъщеря си и годеника й. Нещо, което преди никога не е правила.

Баща й Наско Сираков обаче по-спокойно приемал изборите на дъщеря си.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Стоян
преди 2 месеца

Чyвали сте за подобрената формyла на Bиагpa, кoято е 3 пъти по-eфективнa и напълно бeзопаcна на всяка възpаст, както и лекyва мъжки зaболявaния и пoдмлaдява. Аз лично го опитax и сега го препоръчвам на вcички. Ето какво пишaт за нея:--- https://do.my/bluestone

Откажи