Гвардеецът от „Фермата“ заби пожарникар

Калоян празнува ЧРД с огнена приятелка

Гвардеецът от „Фермата“ заби пожарникар | StandartNews.com

Калоян от “Фермата” празнува 29 в компанията на страхотна приятелка, чиято професия е пожарникар.  Красивата Габриела Илиева има още едно амплоа - танцьорка в народна формация “Играджии”.  “Когато ме прегърна,  усетих онова специално чувство на сигурност, закрила и обич“, написа тя в Инстаграма си, споделяйки тяхна обща снимка.

Гвардеецът е от колоритните участници в риалитито, когото зрителите няма да забравят не само заради активността му, но и заради забавните му коментари към останалите.  При влизането си във “Фермата” той сподели, че това, което най-много му липсва, е любовта, както и че мечтае за свое семейство. Калоян, който гостува в “Тази сутрин”, обаче подчерта със самоччувствие, че никога не му е липсвало женско внимание.

Както се знае, Калоян Донков от Кокаляне е командир на взвод към Националната гвардейска част. Във “Фермата” двамата с Петър станаха близки приятели и представиха ритуала „побратимяване“ пред останалите фермери - двамата порязаха пръстите си и смесиха кръвта си с обещание помежду им винаги да има доверие и да разчитат един на друг. Калоян се нареди на второ място по зрителски вот, но на битките не успя да се представи добре заради здравословното си състояние. “Яд ме е, разбира се. Може ли да станеш втори и да не вземеш победата?! Но щом Хепи Ванче спечели – значи е заслужила. Аз не съм човекът, който да казва дали е правилно или не”, сподели той тогава.  Финала той посвети на “жената светица” в живота си – неговата майка. Калоян има  близнак, с когото са заедно в националната гвардия, както и сестра.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай