Вторник,

Гущерови изненадаха всички, направиха нещо невероятно

От: СТАНДАРТ -
8941
Гущерови изненадаха всички, направиха нещо невероятно
A
A
A

Семейство Светлана и Християн Гущевори изненадаха всички. Двамата са напът да направят нещо, което никой не очакваше. Само след два месеца двамата ще отпразнуват петата си годишнина като семейство, както и своята дървена сватба, предаде БЛИЦ.

По-суеверните ще кажат, че това е една от най-трудните години, тъй като е ключова за това дали рутината и еднообразието на семейните отношения е взело връх или двойката по един или друг начин е успяла да намери формулата на щастието си. Е, изглежда Светлана Гущерова е от вторите.

Двамата имат три деца и изглеждат все така щастливи като семейна двойка, както и в началото на връзката си. Дали мислят и за четвърто дете обаче, както мнозина предполагат, само времето ще покаже.

Любопитна подробност, която предизвика интерес в мрежата от страна на последователите на двойката, е, че за скорошната годишнина Светлана е решила да качи Християн на самолет и да отлетят право към Малдивите.

Както е известно, бизнесменът има страх от самолети и ги избягва от години. Може би пък вече е дошло времето той да преодолее един от най-големите си страхове. Ще почакаме и ще видим дали плановете на Светлана ще пожънат успех


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com