Графа избухва в „Гласът на България“

Четиримата ментори ще останат без дъх след импровизирано пого

Графа избухва в „Гласът на България“ | StandartNews.com

Силни емоции ще владеят сцената и треньорския състав на „Гласът на България“. Трети епизод от вокалните двубои ще донесе сериозни разочарования на Графа и Михаела Филева, които няма да скрият притеснението си след репетиции с част от своите участници. Неуспехът на двама от най-талантливите претенденти от тима на Влади Ампов ще го накара да избухне и да признае провала им. „Не ми хареса тази битка. Нямаше отношение, нямаше страст за победа, все едно между другото сте на сцената. Това отношение е недопустимо“, ядосано ще коментира Графа. Подобни притеснения ще изпита и Камелия след катастрофална репетиция на двама от най-силните й претенденти.

Геополитически вокален сблъсък между Русия и Украйна ще противопостави на сцената два мощни гласа в общо изпълнение на един от вечните хитове на Queen. За един от тях Лечев ще се пошегува, че би могъл да разбива лед на Северния полюс със силата на гласа си. Участник, който се записва на кастингите на шоуто с мечтата да се запознае с Камелия, изненадващо ще получи шанс за трансфер в нейния отбор, след драматична музикална битка на сцената на „Гласът на България“. Поп-фолк дивата ще реши да изпита не само вокалните данни, но и психиката на две от най-младите участнички в отбора си, като ги изправи една срещу друга с хита на Тита „Първият човек“.

Кулминацията на трети епизод от вокалните двубои ще разтърси журито, като покаже треньорите в необичайна светлина. Михаела Филева и Камелия ще събуят токчетата, за да куфеят, а в екзалтацията си Графа ще танцува бясно със седалката от треньорския си стол. Четиримата ментори ще останат без дъх след импровизирано пого, а един от тях ще поиска да продължи напред с всички участници, предизвикали този невиждан фурор.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай