Горещо! Българска актриса ще играе бившата на Тръмп

Ето го и сюжета на филма

Горещо! Българска актриса ще играе бившата на Тръмп | StandartNews.com

Мария Бакалова ще изиграе ролята на Ивана Тръмп!

Българската звезда в Холивуд ще се превъплъти в образа на бившата жена на Доналд Тръмп в биографичен филм за бившия американски президент, съобщи списание "Variety".

Бургазлийката, която проби в световното кино с ролята си в "Борат 2" и получи номинация за "Оскар", ще си партнира с актьора Себастиан Стан, който ще влезе в ролята на Тръмп.

Сюжетът на лентата се развива през 70-те и 80-те години на миналия век и проследява пътя на бившия държавен глава на САЩ до превръщането му в нюйоркски имотен магнат, заедно с връзката му с Рой Кон - адвокат, който става ментор на Тръмп и по-късно е отстранен за неетично поведение.

Според замисъла на филма, "Стажантът" е изследване на властта и амбицията в свят на корупция и измама. Това е история за ментор-протеже, която описва произхода на американска династия. Изпълнен с по-големи от живота герои, той разкрива моралната и човешка цена на една култура, дефинирана от победители и губещи.

Филмът ще бъде режисиран от иранецът Али Абаси и ще носи името "Стажантът" в чест на риалити предаването, в което Тръмп участваше преди години.

Тръмп е изправен пред 91 обвинения в престъпления в четири отделни наказателни дела, както и широко разгласено дело за измама.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай