Голямото завръщане! АББА пак на сцена, но…

Пускат абатари

Голямото завръщане! АББА пак на сцена, но… | StandartNews.com

Почти четири десетилетия след разпадането на групата и обещания никога да не се съберат отново, се очаква шведските суперзвезди от АББА да обявят завръщането си в четвъртък с нови песни и холограмни изпълнители, наречени „Аббатари“, съобщи АФП, цитирана от БГНЕС.

Почти толкова известни с тоалетите си, колкото и с музиката си, групата продаде над 400 млн. албуми за 50 години. Те имат редица хитове през 70-те и 80-те години на миналия век, след като спечелиха Евровизия през 1974 г. с „Ватерло“.

След като се разделиха през 1982 г. те отхвърляха всички предложения да работят заедно като квартет. И така до четвъртък, когато се очаква те да зарадват феновете си с новина за ново сътрудничество.

Около 70-годишните днес звезди казаха на феновете си да очакват „историческо“ съобщение.

Детайлите все още са в тайна, но се очаква групата да обяви първите си нови песни от 80-те години на миналия век, както и стартирането на ново театрално шоу, в което ще се представят като цифрови аватари - или Abbatars.

Миналата седмица групата обяви в Tуитър: „Благодарим ви, че изчакахте, пътуването е на път да започне“. Уебсайт, наречен AbbaVoyage.com, обещава „историческо предаване на живо“.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай