Голямото признание на Лейди Гага

Поп звездата и носителка на "Оскар" сизненадващо разкритие

Голямото признание на Лейди Гага | StandartNews.com

Поп звездата и носителка на "Оскар" Лейди Гага изненадващо разкри, че навремето забременяла, след като е станала жертва на сексуално насилие. 35-годишната звезда говори искрено и емоционално за травматичното си преживяване като гост в първия епизод на документалната поредица The Me You Can't See на принц Хари и Опра Уинфри, посветена на психичното здраве.

"Бях на 19 и работех в бизнеса, и продуцентът ми каза "Свали си дрехите". Аз отказах и си тръгнах, и те ми казаха, че ще изгорят цялата ми музика. И не спряха. Не спряха да настояват, а аз просто замръзнах. Дори не помня...", разказа през сълзи Лейди Гага и допълни, че е решила да не назовава насилника, защото никога повече не иска да се изправя срещу него.

"Първоначално чувствах цялостна болка, след това изтръпнах. Бях болна седмици наред, седмица след седмица, и след това разбрах, че това е същата болка, която изпитвах, когато човекът, който ме изнасили, ме заряза бременна на ъгъла. Бях в къщата на родителите ми, защото повръщах и бях зле. Бях зле, защото бях малтретирана", продължи разказа си Лейди Гага и сподели, че дълго време се е чувствала променена от болката, която е изпитвала след изнасилването.

Звездата обаче завърши разказа си с надежда, обяснявайки, че след няколко години е "научила всички начини да се измъква, и макар и бавно, всичко е започнало да се променя".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай