Сряда,

Голяма промяна за Асен Блатечки, какво става

От: Агенция Стандарт -
4857
Голяма промяна за Асен Блатечки, какво става
A
A
A

Асен Блатечки не крие, че има нова жена до себе си и е щастлив в любовта след раздялата си с Диляна Попова. Запознати издават, че той дори живеел с изгората си под един покрив. Съжителството на семейни начала с дамата му се отразявало много добре. Актьорът вече не се чувствал самотен, защото имало кой да го топли в дългите нощи, пише Уикенд.

Блатечки трудно преживял, че връзката му с Диляна се е провалила, но след известно време осъзнал, че е било за добро. Манекенката е признавала, че и двамата са с трудни характери, затова не се разбирали добре. Често стигали до скандали, а от това страдал и синът им Борил. С днешна дата обаче поддържали нормални отношения заради детето и оставили неприятностите в миналото.

Актьорът има 8-годишен син от Попова, но дори момченцето не успя да ги задържи заедно. Голямата му дъщеря от бившата му жена Катерина пък вече е студентка в Лондон. Досега всички връзки на артиста се проваляха с гръм и трясък, но може пък настоящата да издържи на времето и житейските изпитания.

Асен наскоро навърши 52 години. Пред приятели споделил, че вече нямал сили и желание да сменя жените, а искал да свие семейно гнездо. Актуалната му партньорка била идеална за тази цел, защото му влизала в положението, разбирала професията му и не го ревнувала от колежките. Тя не е известна в публичното пространство, а и Блатечки не разкрива много за самоличността й. Артистът вече е на средна възраст, но се старае да се поддържа във форма за по-младата си приятелка. Той тренира редовно, за да няма отпуснат корем и си слага ботокс в челото за изглаждане на бръчките. Като човек на изкуството, Блатечки е суетен и не му е все тая как изглежда.


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com